Autor: Eget Velleste • 14. november 2023

Tallinnas ootavad planeerimist miljardite eurode väärtuses kinnisvara projekte

Kui järgmisel aastal menetleks Tallinn ära umbes 100 detailplaneeingut, siis oleks pealinnas võimalus arendada suurt hulka kortereid, konkurents korterite müügiturul tiheneks, maahind odavneks, samuti langeks mõneti korterite hind, selgus Metro Capitali tegevjuhi Ain Kivisaare kommentaarist.
Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Foto: Andras Kralla

"See kapital, mis meil seisab Tallinna kinnisvaras ootamas detailplaneeringuid - need ei ole mitte seitsme-, kaheksakohalised numbrid, need on üheksa-, kümnekohalised numbrid. Kui nüüd väike osagi sellest suunata planeeringute kiirendamise ja efektiivsuse kasvule, siis arendajad tervitaksid kahe käega seda otsust," märkis Kivisaar Äripäeva Raadios.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474