Autor: Siim Sultson • 17. november 2023

Arhitekt Pere linnahalli arutelust: praegune suhtlus tekitatakse tagantjärele

Tallinna Linnahalli üle puhkenud arutelus teevad visioone ja unistavad võidu linnavõimu esindajad ja arendajad, ent oma sõna on lisada ka arhitektidel. Ulatub ju siin teema pelgalt ühest hoonest olulisemalt kaugemale - taas kiirgab mõju piki tänavaid ja kvartaleid üle linnaruumi.
Arhitekt Peeter Pere suhtub linnahalli edasisse saatusse avatult (Foto: Raul Mee).

Arhitektuuribüroo Peeter Pere Arhitektid OÜ omanik ja juht arhitekt Peeter Pere vastab kahele küsimusele.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474