Autor: Siim Sultson • 22. november 2023

Ärikinnisvara müüki juhivad välisinvestorid, üürielamute arendus seisab nullis

Kevadel bravuuriga uut käiku lubanud üürielamute arenduses ja investeeringutes valitseb häbelik vaikus. Ärikinnisvaras ähvardab aastast 2023 kujuneda kõige madalama tehinguaktiivsusega aasta alates eelmisest majanduskriisist.
LHV pensionifondide kinnisvarainvesteeringute juht Rait Riim kinnitab, et fond on hea ostukoha tarvis natuke püssirohtu kõrvale pannud.
Foto: Andras Kralla

Ärkinnisvaraturul valitsevat olukorda, sealhulgas vakantsust ja perspektiive aastal 2024, aga ka arendajate ja suurinvestorite suhteid analüüsib LHV pensionifondide kinnisvarainvesteeringute juht Rait Riim.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474