Autor: kinnisvarauudised.ee • 30. november 2023

GALERII: vaata, mis toimus Äripäeva Kinnisvara korrashoiu konverentsil

29. novembril toimus Viimsi Artiumi konverentsikeskuses Äripäeva Kinnisvara korrashoiu konverents, kus valdkonna eksperdid jagasid kogemusi ja kasulikke näpunäiteid ning tõid kuulajateni tulevikuperspektiive. Konverentsi rõhuasetus oli suunatud kinnisvaraturu arengule, muuhulgas käsitati ESG-d, uut valdkonna standartit, ent veel muudki.

Äripäev korraldas konverentsi koostöös Eesti Kinnisvara Korrashoiu Liiduga.

Konverentsi esinejate ja päevakorra kohta leiad infot SIIT.

Konverentsi pildistas Raul Mee.

Suur tänu kõikidele toetajatele, esinejatele ja osalejatele.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474