Autorid: Jane Suu, Siim Sultson • 29. november 2023

Kinnisvara korrashoiu TOP 72: edu toovad põhjalik audit ja tõsine müük

Eneseanalüüs, kohanemine turumuutustega ja aktiivne müük, rääkimata uuenduste juurutamisest on kinnisvara korrashoiu valdkonnas järjest enam vältimatud. Hoolimata tuleviku tumedatest varjudest, toob edu risketrotsiv edasipürgimine. Aasta 2022 tulemuste baasil said 72 kinnisvara korrashoiu ettevõtet pingeritta.
Kinnisvara korrashoid on julgete ja tõsiselt töökate pärusmaa.
Foto: Veiko Tõkman

Äripäeva Infopanga andmete põhjal koostatud Kinnisvara korrashoiu firmade TOPis ettevõtted seati pingeritta kuue näitaja põhjal: 2022. aasta müügitulu ja selle kasv võrreldes 2021. aastaga, 2022. aasta maksueelne kasum ja selle kasv võrreldes 2021. aastaga, rentaablus aastal 2022 ja lisandväärtus töötaja kohta aastal 2022. Töötajate arv aastal 2022 pidi olema 2 või enam. Iga näitaja põhjal reastati ettevõtted edetabelitesse, iga koht järjestuses andis kohale vastava arvu punkte. Kuue tabeli punktid liideti. Võitis kõige vähem punkte kogunud ettevõte.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474