Autor: kinnisvarauudised.ee • 5. veebruar 2024

Eluasemeturu statistika sai võllivabaks

Tänane Tallinna eluasemete tehinguaktiivsus on võrreldav tosina aasta tagusega.
Kõik sõltub ju taustsüsteemist, märgib 1Partner Kinnisvara tegevjuht Martin Vahter.
Foto: Andras Kralla/Äripäev

Kuigi jaanuaris tehti Tallinna korteritega 533 tehingut, mida on kolmandiku vähem kui detsembris, ning keskmine ruutmeetri hind langes 2883 eurole ehk ligikaudu 14% võrra, on turg täna oluliselt aktiivsem kui aasta tagasi jaanuaris, kommenteeris 1Partner Kinnisvara tegevjuht Martin Vahter.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474