Autor: kinnisvarauudised.ee • 9. veebruar 2024

Kolm soovitust ostjale, kolm soovitust müüjale

Kinnisvaraturul ei ole halba aastat, on kasutamata potentsiaal, kirjutavad advokaadibüroo RASK vandeadvokaadid ning ehitus ja kinnisvara valdkonnajuhid Marina Lapidus ja Ramon Rask.
Kinnisvarahaldus peab muutuma efektiivsemaks, märgivad advokaadibüroo RASK vandeadvokaadid ning ehitus ja kinnisvara valdkonnajuhid Marina Lapidus ja Ramon Rask (Foto: advokaadibüroo RASK).

Eesti ehitus- ja kinnisvarasektor on viimastel aastatel teinud läbi suuri hüppeid ja raputusi ning jõudnud tardumiseni. Tardunud tehinguturg on ajalooliselt pakkunud aga väljakutsete kõrval ka uusi võimalusi. Kinnisvaraturul ei ole halba aastat, on kasutamata potentsiaal, kirjutavad advokaadibüroo RASK vandeadvokaadid ning ehitus ja kinnisvara valdkonnajuhid Ramon Rask ning Marina Lapidus.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474