Autor: kinnisvarauudised.ee • 26. märts 2024

Pechter: ausõna – tegu ei ole aprillinaljaga!

Kodulaenude regulatsiooni muutmine Eesti Panga poolt tähendab, et ühe keskmise ca 1700 eurose sissetulekuga inimese maksimaalne kodulaenulimiit kasvab aprillis tervelt ca 2 1 000 euro võrra, kirjutab Bigbank Eesti juht Jonna Pechter.
Uued reeglid rakenduvad võrdselt kõikidele pankadele, märgib Bigbank Eesti juht Jonna Pechter.
Foto: Andras Kralla
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474