Autor: kinnisvarauudised.ee • 16. aprill 2024

Trofeekinnisvara ost Tallinna vanalinna külvab lahkmeelt

Vahepeal oli kinnisvara kokkuost Hispaaniasse vaat et elu küsimus: ära mingil juhul mõtle, lihtsalt osta, kasvõi end võlgadesse uputades - eks pärast ju paistab mis saab. Kuu alguses hakkas pead tõstma uus trend - Tallinna vanalinn!
Ei ole midagi kosta - Tallinna vanalinna iidne hõng mõjub veetlevalt. Lisanduvad toekas hinnapüsivus ja ajas juurde tiksuv väärtus.
Foto: Liis Treimann

Aprilli alguses väljutas ELUM Kinnisvara pressiteate “Eestlased ostavad Tallinna vanalinna kokku”. “Viimasel ajal olen märganud trendi, kus eestlastel on suur huvi vanalinna kinnisvara vastu,“ märkis ELUM Kinnisvara partner ja kutseline maakler Eveli Lindell ja lisas: ”Seda eriti just väliseestlastel, kes igatsevad kodumaad ja tahavad siia midagi soetada tuleviku perspektiiviga ehk üks päev tagasi tulla või ka põhjusega, et jagada oma elu kahe riigi vahel“.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474