Autor: kinnisvarauudised.ee • 10. mai 2024

Restate kasvatab 150-miljonilist investeeringut

Arendaja Tänassilma Äripark kasvab: nüüd sai sarikate alla koostöös Eventusega Roheline Maja. Hoone on projekteerinud arhitektuuribüroo Arhgild, ehitab Eventus.
Selle maja leiab Laagrist aadressilt Lepatriinu tee 4 (Foto: Restate).

See tähistab olulist sammu Restate'i teise suure arendusprojekti valmimise suunas ses piirkonnas. Laagris Lepatriinu tee 4 aadressil asuv hoone on juba kolmandiku ulatuses välja üüritud. Esimesed äriruumid on plaanis üle anda käesoleva aasta septembris.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474