Autor: kinnisvarauudised.ee • 14. mai 2024

Baltic Horizon leidis Riia ostukeskusse ankurrentniku

Baltic Horizon Fund (BHF) sõlmis Riias Galerija Centrsis MyFitnessiga 2000 ruutmeetri suuruse pinna rendilepingu. BHFi jaoks on tegemist kolmanda pikaajalise ankurrentniku partnerlusega pärast kahte sarnast lepingut kahes ülejäänud Balti pealinnas.
Galerija Centrse keskus Riias.
Foto: Baltic Horizon Fund

„Meil on hea meel, et ühed läbirääkimised on jälle lõpuni jõudnud – peame seda uue strateegia ja viimaste aastate jõupingutuste tulemuseks. Leping MyFitnessiga on suurim alates 2019. aastast, mil Baltic Horizon Fund Galerija Centrsi omandas. MyFitness tegutseb Tallinnas juba kahes meile kuuluvas hoones – Pirital ja Postimajas, seega hindame kõrgelt usaldust, mida meie partnerid koostöö mahtu ja geograafiat laiendades üles näitavad,“ ütles Baltic Horizon Fundi juht Tarmo Karotam.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474