Autor: kinnisvarauudised.ee • 24. mai 2024

Büroopindade turg kipub küllastuma

Nõudlus äripindade, siis eeskätt büroopindade järele on viimase kolmveerand aasta jooksul langenud drastiliselt, iga üürikliendi pärast käib võitlus. ESG-st ei pääse.
Nõustamisbüroo Colliers partner Margus Tinno, LHV pensionifondide kinnisvarainvesteeringute juht Rait Riim ja EfTEN Capitali tegevjuht Kristjan Tamla analüüsihoos. Moderaator on ÄP Raadio toimetaja Lauri Leet.
Foto: Aron Urb

Äripäeva 8. Kinnisvaraarenduse konverentsil paneelis “Külgsuunas edasi? Arendaja ei kukkunudki suurinvestorile sülle” Nõustamisbüroo Colliers partner Margus Tinno, LHV pensionifondide kinnisvarainvesteeringute juht Rait Riim ja EfTEN Capitali tegevjuht Kristjan Tamla lahkasid peamiselt ärikinnisvaraturgu. Tõsi, rõhk kippuis minema büroopindadele. Moderaator oli ÄP Raadio toimetaja Lauri Leet.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474