Autor: kinnisvarauudised.ee • 6. juuni 2024

Kristjan-Thor Vähi: sügis ja talv olid suures plaanis väga vaiksed

Invego müüs mais üle 5 miljoni euro eest uusi kodusid. Uusarenduste turg on suurest madalseisust üle saanud, kinnitab mais 17 uut kodu müünud arendaja.
Invego juht Kristjan-Thor Vähi hoogsalt sarikapärga saagimas.
Foto: Liis Treimann

Enim tehinguid toimus Uus-Järveküla arenduses, aga uusi koduomanikke lisandus nii Tiskreoja, Luccaranna kui Keila Pargikodude elurajoonides. “Läbimõeldud ja lisandväärtusega arendustes on tehinguid toimunud kogu aeg, kuid sügis ja talv olid suures plaanis ikka väga vaiksed,” vaatas kinnisvaraarendaja Invego juht Kristjan-Thor Vähi tagasi viimasele aastale.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474