Autor: kinnisvarauudised.ee • 6. juuni 2024

Remontivajavale kodule laenu saamine on põnev väljakutse

Turul on palju kinnisvarainvestoreid, kes ostavad kapitaalremonti vajava korteri ning müüvad selle remondi valmides kasumiga maha, kirjutab Holm panga laenuosakonna juht Mari-Liis Sepp.
Šnitiks välismaalt. Takistus või väljakutse - maitseasi.
Foto: Andres Haabu

Kinnisvaraportaalides kuulutusi sirvides kohtab sageli suurepärase asukoha ja planeeringuga kortereid või maju, mis jäävad aga ostuhuvilise valikust välja, sest vajavad remonti. Mõnel on köögimööbel iganenud, teisel vajab vannituba kapitaalremonti, kolmandal aga on korteri stiil ostjale vastuvõetamatu. Paljud koduostjad loobuvad sellises olukorras edasi uurimast ja liiguvad järgmise kuulutuse juurde.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474