Autor: kinnisvarauudised.ee • 7. juuni 2024

Murer: oluline on hoida oma portfelli „ladu“ optimaalsena

Kaamos Kinnisvara ennustab, et kinnisvaraturul tähendab euribori langus esimeses etapis kindluse lisandumist ettevõtjale ja seeläbi ärikinnisvarale. SEB prognoosib, et lisaks tänasele Euroopa Keskpanga euribori 0,25% kärpele langetatakse intresse sel aastal veel kolmel korral.
Tõenäoliselt näeme langusi sel aastal veel, sõnab Kaamos Kinnisvara juht Taimo Murer (Foto: Kaamos Kinnisvara).

Kaamos Kinnisvara juht Taimo Mureri sõnul on Euroopa Keskpanga muutus küll väike, ent selle eesmärk on selge. „Samm-sammuliste intressilangetustega juhitakse ja kontrollitakse finantsturgude reaktsiooni. Tõenäoliselt näeme langusi sel aastal veel,“ ütleb Murer.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474