Autor: kinnisvarauudised.ee • 10. juuni 2024

Kinnisvaraturu taastumise ootusi hinnatakse üle

Üüriturul on suurem pakkumismahu kasv möödas ning peatselt võib üürihindade osas alata uus kasvutsükkel, tuues endaga teatava ajalise viitega ehk kaasa ka ostu-müügitehingute turu, kirjutab Arco Vara kinnisvaraanalüütik Mihkel Eliste.
Arco Vara kinnisvaraanlüütik Mihkel Eliste märgib, et muutused turu hooajalises käitumises viitavad jätkuvalt kehvale tarbijate kindlustundele (Foto: Arco Vara).

Mihkel Eliste: Kinnisvaraarendajate ja -müüjate ootused on liialt kõrgel

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474