Autor: kinnisvarauudised.ee • 10. juuni 2024

Remmelkoor: büroohoone on enamat kui kontoripind

Arteri kvartali esimesel korrusel avatakse selle aasta novembris 400 m 2-l paiknev restoran, mis mahutab korraga sööma 115 inimest.
Meie soov algusest peale on olnud luua keskkond, kus on ka mõnus aega veeta, kinnitab Arteri kvartali projektidirektor Allan Remmelkoor.
Foto: Andras Kralla

“Arteri kvartal on Tallinna uusim südalinna kohtumispaik, mis paikneb linna tuiksoonel ning avatakse kõikidele linlastele. Meie soov algusest peale on olnud luua keskkond, kus on ka mõnus aega veeta. Seetõttu rajame kvartalisse ka söögikohti, mis pakuvad maitseelamusi ning õdusat atmosfääri nii linnakodanikele, kvartali töötajatele kui ka turistidele,” lausus Arteri kvartali projektidirektor Allan Remmelkoor.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474