Autor: kinnisvarauudised.ee • 11. juuni 2024

Pechter: kinnisvaraturg ei suundu pikale puhkusele

Bigbank andis maikuus kodulaene välja 3,5 korda suuremas kogusummas kui aasta tagasi samal ajal.
Bigbanki Eesti juht Jonna Pechter vaatab tulevikku lootusrikkalt.
Foto: Andras Kralla

Mais sõlmiti kodulaenu lepinguid kaks ja pool korda rohkem kui aasta eest ja ka kolmandiku võrra rohkem kui tugeva tulemuse teinud aprillikuus, keskmine laenusumma kasvas eelmise kuuga võrreldes enam kui 15% võrra, 148 000 euroni, selgub Bigbanki laenuportfelli analüüsist.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474