Autor: kinnisvarauudised.ee • 18. juuni 2024

Ärikinnisvaraturul käärid laiutavad edasi

Kuigi büroohoonete turul ületab pakkumine praegu nõudlust, ei leia paljud ettevõtted enda vajadustele ning eelarvele vastavat äripinda.
Laopinnad on endiselt hinnas.
Foto: Andres Haabu

Uusi kontorihooneid pakutakse laias valikus, aga uute laopindade ehitamine pole kasvanud turuvajadusele veel järele jõudnud. Olukorda ärikinnisvaraturul analüüsivad Kinnisvara24 tegevjuht Urmas Uibomäe ja RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474