Autor: kinnisvarauudised.ee • 18. juuni 2024

Ober-Hausi Kinnisvara sai uue juhi

Alates nüüdsest on Ober-Hausi Kinnisvara AS ettevõtte uus juht Keir Hildebrand.
Ober-Hausi Kinnisvara AS ettevõtte uus juht Keir Hildebrand.
Foto: Liis Treimann

Hildebrand on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna ning omandanud kogemusi nii õigus- kui müügisektoris Eestis kui ka välismaal. Ober-Hausi meeskonnaliige on ta olnud pea neli aastat, alustades oma teekonda ettevõttes ärikinnisvara maakleri ja suurkliendihaldurina. Hiljem võttes vastutuse ka Tallinna äri- ja elukondliku kinnisvara maaklerite juhtimise eest, näidates üles oma võimekust ja pühendumust ettevõtte kasvule ja edule.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474