Autor: kinnisvarauudised.ee • 3. juuli 2024

Ärikinnisvara üürnikud hindavad restoranide ja spordiklubi lähedust

Fahle elu- ja ärikvartali üürnike seas läbi viidud küsitlus näitas, et kaasaegsete ja ökonoomsete ruumide kõrval tähtsustavad üürnikud restoranide ja paljude teiste teenusepakkujate olemasolu kontori vahetus läheduses.
Fahle Park
Foto: Fausto Capital

Üksikute büroohoonete kõrval on moodi läinud büroode linnakud, kuna neid saab luua terviklikult ja tekitada büroode vahele teenuste variatiivsuse.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474