Autor: kinnisvarauudised.ee • 4. juuli 2024

East Capital korraldas Park Rae logistika- ja tööstuskeskuse arhitektuurivõistluse

Kinnisvara varahaldusettevõtte East Capital Real Estate korraldatud Park Rae arhitektuurikonkursi võitjaks osutus DAGOpen. Büroo arhitektid lõid kontseptsiooni Rae vallas 30hektarilisel maa-alal asuvale 140 000ruutmeetrisele logistika- ja kergetööstuskeskusele.
Võidutöö
Foto: DAGOpen

„Meile on oluline, et Park Rae arhitektuuriline lahendus looks keskkonna, kus viibija saab end mugavalt tunda – võitjaks valitud projektis pakuvad inimestele keskenduvad lahendused pargi suurtele tööstuslikele äripindadele tasakaalu,“ selgitas East Capital Park Rae juhatuse esimees ja East Capital Real Estate’i tegevjuht Anna Elam. Tema sõnul oli konkursi kriteeriumiks seatud ka see, et pakutav lahendus oleks nutikas ja energiatõhus ning kasutatakse jätkusuutlikke materjale, mis võimaldavad ehitisel kesta aastakümneid.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474