Autor: Indrek Mäe • 9. juuli 2024

Perekond Liivamägi ostis Kanaaridele sissemakset tegemata kinnisvara: seal peitub tootlus

Kanaari saartel saab üürikinnisvara pealt kaks korda kõrgemat tootlust kui Eestis ning objekte on võimalik soetada sissemakset tasutamata, jagasid Kärt ja Kristjan Liivamägi nädalavahetusel toimunud investeerimisfestivali laval oma kogemust.
Kärt ja Kristjan Liivamägi rääkisid, kuidas soodne kliima võimaldab head üüritootlust saada.
Foto: Simo Sepp

„Kui vaadata Eestis üürikinnisvara keskmist tootlust, siis on see keskmiselt 5-6%. Kanaaridel on see erinevates piirkondades 11–13%,“ rääkis Kärt Liivamägi. Põhjus, miks üürnikult annab seal rohkem välja pigistada, seisneb tema sõnul sealses paremas kliimas. „Tenerifel on aasta läbi mõnus olla, talvel pole liiga külm, suvel pole liiga kuum, temperatuur kõigub 15 ja 30 kraadi vahel,“ rääkis ta.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474