Autor: Stiine Reintam • 10. juuli 2024

Kinnisvara flippimine: ehitajat on leida lihtne, müüa aga keeruline

Korterite flippimine on muutumas raskemaks, sest kinnisvaraturg seisab paigal ning kasumit teenida on keeruline. Korteriflippijad rääkisid investeerimisfestivalil, kust alustada ning mida meeles pidada.
Korterite flippijad Algis Liblik, Siim Semiskar ja Ännifriid Põder. Nende hinnangul on turuseis ühte poole kaldu ning müüa on raskem kui varem.
Foto: Mailis Vahenurm

Kuna kinnisvaraturg seisab paigal ning korterite hinnad ei liigu ühele ega teisele poole, siis on täna keerulisem ka ilusat kasumit teenida, rääkisid juba aastaid korterite flippimisega tegelenud Siim Semiskar, Algis Liblik ning Ännifriid Põder.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474