Autor: Kristjan Kurg • 10. juuli 2024

EfTEN ähvardab Hortese poodidest välja tõsta. Üllatunud üürnik: need asjad nii ei käi

Börsil kaubeldav kinnisvarafond EfTEN Real Estate Fund ähvardab üle 250 000 euro võlgu jäänud Hortese aianduskeskuse üüripindadelt juba kuu aja pärast välja tõsta. Värskelt saneerimisavalduse esitanud üürnikku tabas teade ootamatult.
Hortese aianduskeskus avati Tähesajus Lasnamäel 2019. aastal, kuid nüüd tahab üürileandja kaupluselt pinna üürivõla tõttu ära võtta.
Foto: Liis Treimann

Hortesele Laagris ja Tallinnas Tondirabas kauplusehooneid üüriv EfTEN Real Estate Fund teatas börsile, et andis esmaspäeval Hortesele 30 päeva aega üürivõla maksmiseks. Vastasel juhul ähvardab kinnisvarafond kasutada üürileandja pandiõigust ja üürilepingu üles öelda.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474