Autorid: Aivar Hundimägi, Andres Pulver • 10. juuli 2024

Rakveres kerkib vana restoranihoone asemele moodne kauplus

Järgmisel nädalal lammutatakse Rakveres kunagine restoran Nord, et selle asemele saaks ehitada uue Meie kaupluse.
Selline peaks hakkama välja nägema novembris avatav uus kauplus.
Foto: Meie toidukaubad

Meie toidukaupade jaeketi nõunik Tarmu Kurm ütles Lääne-Virumaa Uudistele, et vanasse hoonesse poe kohandamisel on keeruline klientidele mugavaid tingimusi pakkuda ja nende ootustele igakülgselt vastata, sestap hoone lammutatakse ja asemele ehitatakse uus nägus, spetsiaalselt kaubandusvaldkonna otstarbeks projekteeritud energiatõhus kauplus.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474