Autor: kinnisvarauudised.ee • 25. juuni 2019

Kuidas lugeda hindamisakti?

Veebiseminar annab ülevaate sellest, kuidas kinnisvarahindaja riskikohtadele tähelepanu juhib ja aitab hindajate kasutatavast erialakeelest aru saada. Ühtlasi näitame väikeinvestoritele, millisest eksperthinnangu osast kriitilise tähtsusega kinnisvarainfot otsida.

Eksperthinnang, mida rahvakeeli nimetatakse endiselt hindamisaktiks, koosneb paljudest standardiga ette nähtud osadest. Kinnisvarahindaja kasutab erialatermineid, mis ei pruugi olla kõigile kinnisvaraomanikele, kinnisvara ostjatele ja ka väikeinvestoritele üheselt arusaadavad.

Sageli tellivad kinnisvara hindamise omanikud, et teada saada, milline on nende vara väärtus, mis hinnaga ja mis aja jooksul saaksid nad oma vara müüa või millisena näeb vara pank, kui selle tagatisel on vaja laenu võtta.

Kinnisvarasse investeerimine muutub üha populaarsemaks ja paljud väikeinvestorid paigutavad oma raha ühisrahastusplatvormide vahendusel. Praktikas on kahjuks tulnud ette rida juhtumeid, kus saavad kiirelt laenu ka need projektid, mille kohta on kinnisvarahindajad öelnud üsna karme sõnu.

Ühtlasi püüame veebiseminaril vastata küsimusele, kuidas leida eksperthinnangust üles just seda kriitilise tähtsusega infot, mille kahe silma vahele jätmine võib hiljem osutuda saatuslikuks ning tuua kaasa suurt majanduslikku kahju.

Veebiseminar annab vajalikku teavet nii kinnisvaraomanikele, kinnisvara ostjatele, müüjatele kui ka rahastajatele, sh ühisrahastuses oma sääste paigutavatele inimestele. Kasulikku infot saavad ka kõik need, kes plaanivad kinnisvara arendada või on üht-teist juba ette võtnud ning kogenud, kuid soovivad oma teadmisi täiendada ning kulukaid vigu vältida.

Veebiseminari viib läbi vara hindaja, Maa-ameti litsentseeritud maa hindaja ja riiklikult tunnustatud ekspert Karin Lapp.

Lisainfot veebiseminaride kohta saab küsida Liina Aru käest ([email protected]).

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus

Vormista püsimaksega tellimus kohe ja saad:

  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja
  • Kuulata kinnisvara teemalisi podcaste
  • Äripäeva Infopanga hõbepaketi
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474