Autor: Andres Pärloja • 12. november 2021

Pärloja: olemasolev portfell lubab eeldada, et lähiaastate kapitalitootlus tuleb korralik

Andres Pärloja.
Foto: Liis Treimann
"Meie ise hindame ettevõtte väärtust pigem läbi tulevikus tekkivate rahavoogude," kirjutab Hepsori asutaja ja omanik Andres Pärloja vastulauses investor Toomase koostatud Hepsori aktsia hinna analüüsile.

On väga julgustav, et juba märkimisperioodi esimesel päeval sai Hepsori aktsia hind nii palju asjatundlikku tähelepanu. Ühte ettevõtet on võimalik analüüsida väga erinevate nurkade alt. Igal analüütikul on oma nägemus ja iga vaatenurk on tegelikult õige. Mida rohkem on eripalgelist analüüsi, seda parem tunnetus võimalikel investoritel investeerimisobjektist tekib ja seda tasakaalustatum on tervikpilt.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474