Autor: Tõnu Toompark • 8. märts 2022

Eluruumide ehitamisega alustamiste maht oli mullu rekordiline

Statistikaameti andmetel alustatid 2021. aasta IV kvartalis Eestis 2195 eluruumi ehitamisega. Kogu 2021. aasta jooksul oli eluruumide ehitamisega alustatud eluruumide arv 10 433, kirjutab blogipostituses kinnisvaraekspert Tõnu Toompark.
Tõnu Toompark
Foto: Raul Mee

Eluruumide ehitamisega alustamise maht oli 2021. a rekordiline. Ehitamisega alustamise suure mahu tagamaa on olnud tugev eluruumide ostunõudlus. Samuti on väga suur olnud ühepereelamute arendamise mahud, kus hoone ehitatakse sageli iseendale.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474