Autor: Gert Jostov • 13. aprill 2022

Gert Jostov: ka Eesti väikesel kinnisvaraturul toimub konsolideerumine

Technopolis Ülemiste juhatuse esimees Gert Jostov
Foto: Karli Saul
Kui kinnisvaraprojektide tulusus langeb, siis saavad seda endale lubada ainult suuremad professionaalsed arendajad ja nii-öelda pika rahaga fondid, kirjutab Technopolis Ülemiste juhatuse esimees ja Eesti Kinnisvarafirmade Liidu juhatuse esimees Gert Jostov.

Kaks asja, mis on siin ilmas kindlad, on maksud ja kinnisvara. Ilma nendeta ei saa riik eksisteerida.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474