Autor: Andi Pleskovski • 10. veebruar 2023

Pleskovski: tänavuse aasta hea ja halb stsenaarium büroopindade turul

RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski
Foto: Erakogu
Sel aastal on büroopindade turul kõige tõenäolisemad kaks stsenaariumi, millede puhul oleneb realiseerumine eelkõige arengutest majanduses, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.

Oleme aasta alguses olukorras, kus eelmisel aastal alanud ehitushindade kiire tõus on märgatavalt kergitanud uute büroode üürihindu, samas vanemate ja madala kvaliteediga büroode üürihinnad ei ole suuresti muutunud. Uute büroode nõudlus ületab pakkumist ja selline olukord võib kesta kuni 2023. aasta lõpuni.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474