Autor: Andre Anni • 9. jaanuar 2023

Ennustus 2023. aastaks: börs tõuseb ja kinnisvara langeb

USA aktsiaturult oodatakse sel aastal tõusu.
Foto: AFP/Scanpix
Kogenud investorite hinnangul on üsna tõenäoline, et 2023. aastal näeme aktsiaturul langustrendi vahetumist tõusutrendi vastu, kinnisvara puhul tuleb siiski olla valmis languseks.

Investorid on ühel meelel, et uue tõusufaasi ootuses tuleks rohkem silm peal hoida finants-, tehnoloogia- ja energiasektori aktsiatel. Uue aasta märksõnad, mida tasub hoolikalt jälgida, saavad olema inflatsiooni-, intressi- ja majanduse kasvumäärad.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474