Autor: Kristi Kool • 11. märts 2020

IT kinnisvarahoolduses - mugavusteenus või kokkuhoid?

Kvartalisaade „Korras kinnisvara täna-homme“ võtab seekord kõneks IT-lahendused kinnisvara korrashoius.

Foto: Techno Life

Saate esimeses pooles on mikrofonide taga haldusfirma esindajana City Haldus OÜ juhatuse liige Heikki Lind ning korteriühistutele mõeldud platvormi KORTO arendaja Tarkvaralabor OÜ esindaja Rain Eensaar ning nutikodude arendusettevõtte Techno Life juhatuse liige Kuuno Lotamõis. Juttu tuleb sellest, mida ühistud tehnoloogiliste lahenduste kasutuselevõtmisest võidavad, kui altid ollakse neid kasutama ja miks haldusfirmad IT võidukäiku tervitavad.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474