Autor: Lauri Leet • 1. märts 2022

Ärihoone pakub arvukalt võimalusi energiat kokku hoida

Kuidas hoida ära olukordi, kus üht suurt hooneosa köetakse ja teist jahutatakse ning energiakulu on seetõttu suur, sellest räägitakse värskes sisuturunduslikus saates "Kõik ärikinnisvarast".
Pärnu mnt böroohoome Tallinnas (pilt on illustratiivne)
Foto: Raul Mee

Tänase saate teema on hoone kütte- ja jahutuslahendused. Maaküte OÜ asutaja ja eriprojektide müügiinsener Tanel Gehrke räägib kesksel soojuspumbal põhinevatest lahendustest ärihoonetes ja tutvustab, kuivõrd keeruline on taoliste lahenduste projekteerimine ja ehitamine, kuidas need sobituvad erinevate kütte- ja jahutussüsteemidega ning kui suur on nende efektiivsus.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474