Autor: Külli Kaljulind • 14. september 2022

Uus Maa: juba on kortereid, kus alandatakse vähese huvi tõttu hinda

Tallinna korteriturg on jahtumas ja muutunud aeglasemaks. „Igavamad või väsinumad korterid või need, mis on selgelt ülehinnatud, nende hindades tullakse juba alla,“ teab oma praktikast Uus Maa analüütik Risto Vähi. Lisaks temale on Uus Maa Kinnisvarasaates rääkimas Maakri büroo kutseline maakler Meelis Paldre.
Uus Maa analüütik Risto Vähi näeb Tallinna korterituru jahtumist. Autoriks Raul Mee.

Kõne alla tuli elukondlik kinnisvara ost-müük. Tallinna korteriturg on jahtumas ja muutunud aeglasemaks. Aga kuidas on lood teiste linnadega ja kas see on vaid ajutine peatus või püsiv muudatus?

Arutakse ka Tallinna lähiümbruse kinnisvaraturgu ja  sealseid arendusvõimalusi. Kas panustada  ainult korteritesse? Vaeslapse rolli on Tallinna-lähedastes arendustes jäänud  eramute ja ridaelamute ehitamine, ehk tasuks ka neid arendajatel silmas pidada.

Samuti vaadeldi seda, kui kaua võiks olla müügis korter või elamu ja mis on olnud viimaste kuude müügiajad. Vaatleme üüriturgu ja üürihindasid, mis nagu kogu me majandus on õige mitut pidi olnud mõjutatud Ukraina sõjast.

Saatejuht on Külli Kaljulind.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474