Autor: Lauri Leet • 6. veebruar 2023

Maakler: üürikorteri hind on langenud 200 eurot, välismaised üürnikud ütlevad lepinguid üles

Lii Salusaar
Foto: Uus Maa
Elukondliku üürikinnisvara turul on peamised kuutasud langenud 600-700 euro juurest 400-500 euroni, kinnitas Uus Maa Luxumi kinnisvaramaakler Lii Salusaar.

Salusaar rääkis Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis, et kui varem oli üüriturul väga palju välismaalt tulnud IT-spetsialiste, siis nüüd näeb ta lepingute ennetähtaegset lõpetamist. Maakleri sõnul lähevad sellised spetsialistid kas tagasi kodumaale või otsivad töö mõne teise riigi ettevõttes.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474