Autor: Lauri Leet • 20. juuli 2023

Kinnisvaraanalüütik: kõige hullem variant on remonditud korter renoveerimata majas

Korteri remont ei päästa, kui maja on renoveerimata, rääkis Uus Maa Kinnisvarabüroo analüütikut Risto Vähi.
Foto: Raul Mee
Remonti vajavat korterit, mis asub renoveeritud majas, võib olla oluliselt lihtsam müüa kui remonditud korterit renoveerimata majas, rääkis Uus Maa Kinnisvarabüroo analüütik Risto Vähi.

“Ei saa kindlasti öelda, et remonti vajav korter renoveeritud majas maksaks kohutavalt palju rohkem. Ei maksa, aga seda korterit on lihtsam müüa, sest kõige hullem asi, mis olla saab, on väga ilus ja väga hea korter täiesti renoveerimata majas. Aga sul võib olla remonti vajav korter täiesti renoveeritud majas ja sa müüd selle lihtsamini maha,” rääkis Vähi.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474