Kõik eramaja ehitusest 2021
Peatükid4/12
1. Reovee kanalisatsioonilahendus olgu kestlik ja keskkonnasõbralik
2. Ehitad uut maja? Jagame juhtnööre, kuidas seda teha energiasäästlikumalt
3. Puhastamata ventilatsioon võib aidata kaasa viiruste levikule
4. Köögitrend: luksuslik antiikroosa
5. PZU: kodukindlustuse puhul kiputakse oma vara väärtust alahindama
6. Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
7. Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
8. Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
9. Kodulaenu saab kasutada ka kodu ehitamiseks
10. Eramajade energiatõhususe toetusest: vaid euro elaniku kohta ei peatanud verejooksu
11. Ülevaade Eesti kinnisvara- ja ehitustehnoloogia idufirmadest
12. Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 29. september 2021

Köögitrend: luksuslik antiikroosa

Foto: Arens
Tänane köögimood tähendab avarust, materjalide kombineerimist ja nutikaid lahendusi. Kliendi jaoks laitmatu lõpptulemuse saavutamiseks soovitavad Arensi köögimööbli disainerid köögi planeerimist alustada samal ajal eramaja projekteerimisega, et kommunikatsioonide ning uste ja akende paiknemine ei osutuks hiljem mööbli tellimisel kitsaskohaks.

Maja projekteerimise faasis tehtud eeltöö ruumi planeerimisel ja disainieelistuste kaardistamisel aitab kaasa meelepärase interjööri loomisele. Köögimööbli projekteerimise eelduseks on plaan ruumi mõõtmete, vee-, elektri- ja ventilatsiooniühenduste ning uste ja akende asukohtadega, sest tihti saab määravaks kommunikatsioonide asukoht.

Kui on soov näiteks ühendada köögi tööpind aknalauaga või paigaldada köögisaarele pliidiplaat koos integreeritud õhupuhastajaga, aitab köögimööbli disainer viia hoone projekti vastavusse soovitud erilahendustega. Sageli ei soovita lisakulude tõttu torude, pistikute või ventilatsiooni asukohti muuta ja lepitakse halvema funktsionaalsuse või visuaaliga, kuid arvestades, et köök on finantseering pikkadeks aastateks, tuleks sedasorti otsuseid tõsiselt kaaluda.

Foto: Arens

Eritellimusel köögimööbel annab võimaluse kombineerida ja disainida mööblit vastavalt maitsele. Valgetes, hallides ja tumedates toonides köögimööbel on täna tõsiselt konkureerimas pastelsetes toonides mööbliga ning esile on kerkimas silmapaistvad värvilahendused, näiteks trendikas antiikroosa, mis kombineerituna puitdekooriga ülakappidega loob julge, kuid elegantse tulemuse.

Arensi klient saab näha tulevast kööki enne tellimist fotorealistlikuna, sest saadud andmete ja eelistuste põhjal projekteerib disainer köögimööbli ning kujundab sellest kujundusprogrammis Winner loomutruu visuaaliga 3D-joonise.

Koostöös maailma juhtivate materjali- ja furnituuritootjatega on Arens ka ise köögimööbli trendide ja uute standardite looja ning Arensi köögid on toodetud uue põlvkonna materjalide ja furnituuridega. Kliendid hindavad kõrgelt supermatte, siidise viimistluse ja näpujälgi hülgavaid Fenix nanotehnoloogial põhinevaid materjale, mille väiksemaid vigastusi on võimalik termiliselt töödelda ehk rahvakeeli kriimud triikrauaga välja triikida.

Foto: Arens

Lühikese ajaga on suurt populaarsust kogunud Cubic metallriiulid, mis kombineerituna köögimööbliga moodustavad õhulise kuid praktilise lisapinna või leiavad kasutust silmatorkava aktsendina.

Arensi valikusse on lisandunud ka Helix klaasriiulid Led valgustusega, mis vitriinkapis kasutades annavad köögile luksuslikkust ja sära. Arensi lai materjalivalik vastab ka nõudlikuma kliendi maitsele ning tootevalik täiustub pidevalt, näiteks on valikusse lisandunud palju uusi efektseid dekoormaterjale.

Materjalide ja köögimööbli furnituuriga saab tutvuda Arensi salongides Tallinnas ja Tartus ning veebilehel www.arens.ee. Arensi veebilehe galeriis on läbilõige toodetud köökidest, uutest lahendustest ja disainist. Visuaalid on koos viidetega kasutatud materjalidele ja köögi furnituurile, et soovide kaardistamine ja tulevase köögi disainimine oleks mugavam.

TASUB TEADA

Alates 15. septembrist on Arensi salong Tallinnas Luise tänavalt kolinud ning asume nüüd WOHO majas Mustamäe tee 3a. Olete oodatud tutvuma uue salongi ja näidistega!

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474