Autor: SUPPA Advisers • 15. juuli 2022

Rahvusvaheline kinnisvaranõustaja Savills sõlmis koostöölepingu Baltikumis tegutseva SUPPA Advisers’iga

SUPPA Advisers on üks juhtivaid nõustamisettevõtteid ärikinnisvara turul, mis tegutseb nii Eestis, Lätis kui ka Leedus. SUPPA Advisers´i meeskond on tegutsenud Baltikumis alates 2006. aastast, keskendudes muu hulgas nii suuremahulistele ja komplekssetele kinnisvaratehingutele kui ka varahaldusele ning taastuvenergia ja metsamaa tehingutele.

Ettevõtte meeskond on vahendanud mitmeid märkimisväärseid kinnisvaratehinguid Baltikumi regioonis. Näiteks nõustati SEB gruppi Baltikumi suurimas sale and leaseback tehingus (tehinguväärtus 197 miljonit eurot). Samuti juhtis SUPPA Advisers´i meeskond regiooni suurimat munitsipaalkorterite portfelli müügiprotsessi. Tallinnas Raadiku tänaval paikneva elamukinnisvara omandajaks oli LCN Capital Partners. Märkimist väärib ka koostöö Savills´iga, milles pooled esindasid ühiselt Blackstone´i Riias paikneva Dole kaubanduskeskuse müügis Hili Properties´ile.

James Sparrow, Savills tegevjuht
Meil on hea meel, et SUPPA Advisers saab olema meie koostööpartneriks Eestis, Lätis ja Leedus. 2021. aastal ulatus Baltikumi kinnisvaratehingute maht rekordilise 1,4 miljardit euroni ja me prognoosime, et kui finantsturud taastuvad, kasvab see sektor tulevikus veelgi.

Savills UK & EMEA tegevjuhi James Sparrow sõnul võimaldab koostöö SUPPA Advisers’iga tugevdada ja laiendada kohalolekut piirkonnas ning jätkata meeskondade ja tegevusvaldkondade suurendamist ülemaailmse kliendibaasi suunal.

SUPPA Advisers´i partner Ulrica Steen lisas: "Koostöö Savills´iga tugineb meie senisele tegevusele ja kogemusele ärikinnisvaratehingutes ning tagab meile juurdepääsu ettevõtte ulatuslikule ülemaailmsele võrgustikule, seda nii spetsialistide, investorite kui kapitali näol.”

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474