2. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SEB: soovisime konkurentide eeskujul lubaduse tagasi võtta

SEB Ühispanga pensionifonde haldava ettevõtte juhatuse liige Sven Kunsing märkis PM Online`le, et tulevast aastast on Ühispanga fondid Eestis kõige soodsama väljalasketasuga teise samba pensionifond.

Kunsing märkis, et Ühispanga analüütikud eeldasid, et ka teised pensionifondid alandavad teenustasusid. Kuna seda ei juhtunud, siis soovis ka Ühispank oma varasema lubaduse tagasi võtta tuleva aasta algusest. „Miks meie peaks olema esimene pääsuke turul,” lausus Kunsing.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474