17. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Naised varastasid 15 000 krooni väärtuses pesu

Falcki turvatöötaja pidasid ühes Tallinna kesklinna kaubanduskeskuses kinni kaks naist, kes 15 036 krooni väärtuses naiste pesu ja ühe seeliku varastasid, teatas ettevõte.

Tegemist summa poolest viimase aja ühe suurem vargusega.

15. oktoobri pärastlõunal märkasid turvatöötajad, kuidas üks naisterahvas viis proovikabiini suurema koguse pesu ja ühe seeliku. Proovikabiinist väljus naine ilma kaubata. Seejärel siirdus mõneks ajaks samasse proovikabiini teine naine, kes pärast müügisaalist lahkumist turvakontrolliks kinni peeti.

Kontrollis leidsid turvatöötajad Margarita juurest seitse paari pesupükse, neli rinnahoidjat ja ühe seeliku. Kauba proovikabiini viinud Irina peeti samuti kinni ja tema kotist saadi kätte tühjad riidepuud.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474