Täilaine on täiravimi läbimüüki neljakordistus

Pealinna koolides leviv igasügisene
täilaine on täiravimi läbimüügi neljakordistunud, kirjutas Postimees.

Apotheka ketti kuuluva Merimetsa apteegi juhataja Olga Kamp kinnitas, et võrreldes varasemaga on täiravim Nixi läbimüük ligi neljakordistunud. «Mitte ainult lastel pole täid, vaid ka täiskasvanuil, kes häbelikult tunnistavad, et laps koolist tõi ja andis edasi kogu perele,» märkis Kamp.

Nii suurt puhangut kui oli eelmisel sügisel, tänavu siiski õnneks ei ole, kinnitas Tallinna tervisekaitse talituse juhataja Kai Raska. Mullu puhkes pealinna koolides lausa täipaanika, kui isegi eliitkoolina tuntud Prantsuse lütseumi direktor Lauri Leesi kinnitas, et on oma õpilastelt täisid leidnud.

«Probleem on täiesti olemas,» nentis Tallinna Kalamaja põhikooli direktor Marko Rööpson. «Palusime juba klassijuhatajatel vanematega rääkida, et nad iga nädal laste päid kontrolliks.»

Kalamaja põhikoolis on verd imevaid elukaid leitud juba kolme klassi lastelt, kuid see kool pole kaugeltki ainus. Mitmes internetifoorumis kurdavad emad ootamatu avastuse või koolist saadud hoiatuse üle ja apteekides läheb täiravim Nix nagu soe sai.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised