21. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestis alustas tegevust uus kindlustusfirma

Eestis tegevust alustanud BTA Kindlustus pakub nii täielikult uusi teenuseid kui ka lisakatteid paljude toodete osas, teatas firma.

BTA on esindatud kõikides Balti riikides, olles väga sobiv ettevõtetele, kes tegutsevad kõigis kolmes riigis.

"BTA Kindlustuse eesmärk on elavdada kindlustusturgu Eestis nii kindlustusvõtjate kui ka kindlustusandjate seas. Oma tegevusega soovime tõsta inimeste teadlikkust kindlustamise vajalikkusest või muudest riskide maandamise võimalustest," ütles BTA Kindlustuse Eesti filiaali juhataja Ivo Ustav.

"Uue kindlustusseltsina Eesti turul oleme kohandanud kindlustustooteid ja -tingimusi, lähtudes eelkõige siinse kindlustusturu hetkeseisust. Pakume klientidele enam tarbitavate toodete – kasko-, kodu-, ja reisikindlustuse – raames laiemat kindlustuskatet," selgitas Ivo Ustav.

BTA Kindlustus pakub kindlustusteenust terves Baltikumis, olles väga sobiv ja mugav eelkõige nendele ettevõtetele, kes tegutsevad kõigis kolmes Balti riigis. Tänu sellele, et kindlustustegevusega on kaetud kõik SRÜ riigid, ei pelga BTA ka Venemaa suunas kindlustuskatteid andmast.

BTA Kindlustuse kahjukäsitlus pakub esimesena Eestis sündmuspaigale kohalesõitmist. „BTA kindlustuses vabatahtliku sõidukikindlustuse sõlminutele on 24h avatud infotelefon, millelt jagatakse nõuandeid, kuidas õnnetusjuhtumi korral toimida. Kui klient soovib, sõidab kahjukäsitleja sündmuspaigale – aitab vormistada vajalikud dokumendid, hindab esmase kahju, organiseerib sõiduki teisaldamise ja vajadusel ka kindlustusvõtja transpordi koju,” ütles Ivo Ustav.

BTA finantsstabiilsuse tagab kahepoolne koostöö maailma juhtivate edasikindlustajatega: Lloyd's of London, Swiss Re, General Cologne Re, Munich Re, ERC Frankona, kes pakuvad BTAle usaldusväärset edasikindlustuse katet.

BTA Kindlustus pakub eraisikutele vara-, kasko-, liikluskindlustust ning erinevaid vastutuskindluste ja reisikindlustuse tooteid. Juriidilisetele isikutele on lisaks merenduse, lennunduse, raudtee, veoste ja ärikatkemisega seotud tooted. BTA on Baltikumi üks suurimatest lennu- ja raudteekindlustuse pakkujatest.

BTA Kindlustus on suurim kindlustusselts Lätis, Leedus ollakse neljandal positsioonil. BTA on asutatud 1. novembril 1993. Tallinna kontoris töötab hetkel 9 inimest, Lätis umbes 1200 ning Leedus 400 inimest. Ettevõtte 2005. aastal kogutud bruto preemiaid oli 640 miljoni Eesti krooni eest ning 2005. aasta väljamakstud hüvitisi 271 miljoni Eesti krooni eest.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474