29. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

YITi Tartusse rajatava elamu kalleima korteri hind on ligi 4 miljonit

AS YIT Ehitus ehitab Tartusse Raatuse 82 krundile 5-korruselise 36 korteriga elamu, ehitis valmib 2007. aasta sügisel, teatas ettevõte.

„Oma tegevusaja vältel oleme loonud ligikaudu poolteist tuhat kodu ning need on klientidele meeldinud. Sarnaseid kinnisvaraarendusprojekte teeme tulevikus teisigi,” lausus AS-i YIT Ehitus turundusjuht Marko Uueda. „Raatuse tänava korterelamusse tulevad 1-4 toalised korterid, enamik kortereist on 3-toalised. Rajatavas hoones on kõige väiksem korter 24,3m² ja suurim 109,4m². Korterite suuruse, asukoha ning hea infrastruktuuri tõttu sobib elamu väga hästi peredele. Raatuse tänava korterelamute müük algas novembris, ruutmeetrihinnad on vahemikus 31 500-35 000 krooni.” Seega oleks kalleima korteri hind umbes 3,9 mln krooni.

„Raatuse tänava piirkond on väga atraktiivne ja kiiresti arenev,” sõnas AS-i YIT Ehitus juhatuse esimees Priit Sauk. „Viimastel aastatel on Raatuse tänava piirkonda rajatud mitmeid uusi kortermaju ja ühiskondlikke hooneid. Piirkonnas on välja kujunenud hea infrastruktuur – lähedal on lasteaed, laste mänguväljak, kool ja kaubanduskeskused. Lisaks on piirkonnas hea bussiühendus teiste linnaosadega ning südalinn on vaid 5 minuti jalutusteekonna kaugusel.”

AS YIT Ehitus on Eesti juhtivaid ehitusettevõtteid, mis on asutatud 1991. aastal. AS YIT Ehitus kuulub alates 2001. aastast Soome suurimasse ehitusteenuseid pakkuva ettevõtte YIT kontserni, mille kaheksas riigis tegutsevas tütarettevõttes töötab üle 21 000 inimese. AS-i YIT Ehitus ja tema tütarettevõtete netokäive oli 2005. aastal 1,48 miljardit krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474