• 19.01.07, 11:31
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Mõniste rahvamaja hoone saab 7,8 miljoni krooniga korda

Riigi Kinnisvara AS ja Mõniste vald sõlmisid pikaajalise kapitalirendi tingimustele vastava hoonestusõiguse -ja üürilepingu praeguse Mõniste rahvamaja hoone rekonstrueerimiseks.
Pärast ehitustööde lõppu saab hoone uueks nimetuseks Mõniste Kooli kultuuri- ja huvitegevuse hoone ning seda hakatakse kasutama ürituste korraldamiseks, huvitegevuseks ja sportimiseks, teatas Riigi Kinnisvara AS.
Orienteeruvalt 692 ruutmeetri suuruse suletud netopinnaga hoone korrastamiseks tehtava investeeringu eeldatavaks kogumahuks plaanitakse koos käibemaksuga 7,85 miljonit krooni.
Mõniste Kooli õpilased ja vallarahvas saavad renoveeritud kultuuri- ja huvitegevuse hoone oma kasutusse 2008. aasta alguses.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele