23. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõõrumaa firma askeldab koolis

Urmas Sõõrumaa istutas detsembri lõpus oma pensionipuu, kui tema firma Vivatex Holding võttis üle Pelgulinna gümnaasiumi remonttööd ja haldamise.

Kokku tõotab viie Tallinna kooli haldamisleping 30 aastaks firmale sisse tuua igal aastal mitu miljonit krooni, kirjutas Eesti Päevaleht.

Pelgulinna gümnaasium, kust õpilased on ajutiselt mujale ümber kolitud, näeb välja nagu tõeline tondiloss. Kõikjal askeldavad peatöövõtja KMG Ehituse ning tema allhankepartnerite töölised, tassides vanast paneelideni paljaks kooritud koolimajast välja kõikvõimalikku sodi: puitmaterjali, torusid, ventilatsiooniseadmeid jm.

Tundub, et häbenema Sõõrumaa ei pea, sest 1961. aastal ehitatud kool saab uue välimuse.

Eelmise aasta novembris teatas Tallinna linnavalitsus, et teeb koostöös Urmas Sõõrumaa firmaga OÜ Vivatex Holding ja Oliver Kruuda firmaga OÜ BCA Center kümme Tallinna kooli korda.

Selleks antakse neile koolide hoonestusõigus. Firmad peavad hiljemalt 2008. aastaks tegema koolides kapitaalremondi ja jäävad neid 30 aastaks haldama. Linn maksab neile terve selle aja jooksul kuus renti keskmiselt 155–162,2 krooni ruutmeetri eest.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474