5. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hansabi juht lahkub ametist

ASi Hansab senine tegevjuht Raivo Kraus lahkub ametist. Uueks tegevjuhiks saab Aivar Mihhailov.

Balti riikides panga- ja turvatehnikaga tegeleva Hansab Group'i kuuluva AS Hansabi pikaaegne tegevjuht ja juhatuse esimees Raivo Kraus lahkub ametist alates 01. aprillist 2007 ning asub tööle ettevõtte nõukogus. Uueks tegevjuhiks ning juhatuse liikmeks saab Aivar Mihhailov.

Lahkumine on sõbralik ning planeeritud, koostöö aga jätkub, teatas ettevõte. Firmas 13 aastat tegutsenud, neist viimased 6 aastat tegevjuhi ametit pidanud Raivo Krausi sõnul on aeg edasi liikuda ning uutele tegijatele ruumi teha. Viimaste aastate jooksul on firma palju arenenud ning restruktureeritud, et olla kooskõlas kaasaegsest ärikliimast tulenevate vajadustega. Suuremateks saavutusteks peab Kraus lisaks headele majandustulemustele Eesti Juhtimiskvaliteedi auhinnakonkursi võitu 2005.aastal ning mitmetel aastatel olemist Pere- ja Töötajasõbralike firmade seas esireas.

Aivar Mihhailovil on seljataga 12-ne aastane töökogemus Hansapanga IT haldusdivisjoni töö juhtimisel Baltikumis. Hansabiga liitus ta 2006. aasta alguses ning vastutas tänaseni Hansab Groupi äriarenduse töö korraldamise eest Baltikumis.

AS Hansab on Hansab Groupi kuuluv ettevõte, mis tegeleb panga- ja turvatehnika, panga- ning iseteeninduslike automaatide müügi ning hooldamisega Baltimaades. Firma hooldada on ligi 1400 ATMi, sadu iseteeninduslikke järjekorra-, parkimise- ja müügiautomaate ning kümned tuhanded rahaksitlusseadmed.

Hansab Groupis töötab kokku 120 inimest ning 2006.aasta konsolideeritud käive oli ligikaudu 250 miljonit krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474