27. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljar Arakas: Arco Vara lasi juunis kõik huvilised lava taha

Arco Vara juhatuse esimees Viljar Arakas ütles Ober-Hausi asutaja Paul Oberschneideri sõnu kommenteerides, et on kõik huvilised nüüd nii öelda lava taha lasknud.

"Loodan, et Oberschneiderit on valesti mõistetud ettevõtete läbipaistvuse koha pealt. Loomulikult ei ole privaatselt tegutseva ettevõtte läbipaistvus võrreldav börsil noteeritud avaliku ettevõtte omaga. Arco Vara laskis juunis kõik huvilised nii öelda lava taha, ja väljus sellest tugevamana. Soovitan sama ühel päeval ka Realia Grupile," ütles Arakas.

Ober-Haus Kinnisvara müüki peab Arakas tervitatavaks nähtuseks, öeldes, et see on märk turu üldisemast konsolideerumisest ja korrastumisest.

"Usun, et Realia grupp tegi hea tehingu, Eestis on mitmeid kinnisvarabüroosid odavalt müügis. Arco Vara jaoks oleksid, tõsi küll, teenindusbüroodest huvitavamad ostuvõimalused arenduse ja ehituse valdkonnas ning hinnast olulisem kvaliteet," lisas Arakas ning soovis konkurentidele edu kinnisvaravahenduses.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474