12. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Q VARA ehitab Tallinna ringteele hiiglasliku laopargi

Kinnisvarafirma Q Vara alustas juuli algusest Tallinna ringtee äärde uue laopargi rajamist.

Terminal nr 11 on Rae valda Tallinna ringtee äärde plaanitav kaasaegne laopark, teatas ettevõte.

OÜ Q Vara projektijuhi Jaak Puistama sõnul "on huvi uute laopindade, kui ka kruntide vastu olnud juba müügi algusest aktiivne ja esimesed krundid on laopargis müüdud ning laobokisd broneeritud. See viitab sellele, et Tallinna ringteega ääres on ärimaa õige hinnataseme juures nõutud."

Terminal nr 11 projekti ehituse peatöövõtuga tegeleb OÜ Q Ehitus, kes juhib projekteerimist ja laopargi esimese etapi ehitust. Ehituseettevalmistus algas mais ja käesoleval hetkel rajatakse kommunikatsioone. OÜ Q Ehituse Urmas Altini sõnul pakub Q Ehitus soovi korral kõigile Terminal nr 11 krundiostjatele abi ka individuaallahenduste projekteerimisel ja ehitusel.

Esimene hoone "võtmed kätte" kujul valmib 30. aprilliks 2008. Kokku valmib I etapis kolm 6 boksiga hoonet, mille laobokside suurused jäävad vahemikku 320-487 m2, iga laopinna juurde kuulub täiendav kontoripind kuni 5 töökohaga. I etapi investeeringu maht on ca 130 miljonit krooni.

Kogu projekti Terminal nr 11 raames läheb väljaehitamisele kuni 168 000 m2 ärimaad, mis on jagatud 22 erineva suurusega krundiks.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474