17. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E.L.L. Kinnisvara arendab uut ärikeskust Riia Manhattanil

E.L.L. Kinnisvara Riiga arendatavatesse, ligi 20 000ruutmeetrise kogupinnaga Duntese büroohoonetesse kolivad Statoil, Ericsson ja mitu Läti kohalikku suurettevõtet.

Kokku kavatseb E.L.L. Kinnisvara investeerida Lätis käesoleval aastal ligi 580 miljonit krooni (37 miljonit eurot), kõigis Balti riikides ca 2,4 miljardit krooni (154 miljonit eurot), teatas ettevõte.

E.L.L. Kinnisvara Läti tegevjuhi Edgars Milunsi sõnul asuvad Duntese bürood tulevasel Riia Manhattanil. "See on äripiirkond, kus lähima kolme kuni viie aasta jooksul avatakse mitmed pankade, konsultatsioonifirmade, riigiettevõtete ja rahvusvaheliste organisatsioonide esindusbürood. Sõites mööda Skanstese ja Duntese tänavaid, võib juba praegu näha aktiivset büroohoonete arendamist ning mitu projekti on jõudnud ka lõppfaasi," lisas Miluns.

Projekti arendaja E.L.L. Kinnisvara soovib uues Duntese bürookompleksis rahvusvaheliselt tuntud ettevõtete ja tunnustatud siseriiklike firmade esinduskontorite kõrval ka ise oma büroo avada. Hoones käivituv 110kohalist töötajatele suunatud restorani hakkab haldama kõrge kvaliteedi poolest tuntud Banketu Serviss.

Duntese bürookompleks hinnati spetsialistide poolt 2007. aasta parima projekti konkursil büroohoonete kategoorias 2. koha vääriliseks.

Duntese büroohoonete kogupindala on 19 600 ruutmeetrit, millest 12 800 ruutmeetrit on renditav pind. Enim nõutud on väikepinnad alates 54 ruutmeetrist. Hetkel on Duntese bürookompleksi kogupinnast ligi 65 protsenti juba broneeritud. Bürookompleks valmib käesoleva aasta novembris.

Duntese bürookompleks hõlmab endas kaks osaliselt seitsmekorruselist maja, mille ühe osa moodustab avar klaasist aatrium. Üürnikele ning külastajatele on hoone juurde loodud avarad parkimisvõimalused nii maa-aluses kui ka maja kõrval asuvas maapealses parklas.

E.L.L. Kinnisvara AS on 1997. aastal tegevust alustanud Eesti kapitalil põhinev kinnisvaraarendusega tegelev ettevõte, mis tegutseb Eestis, Lätis ja Leedus.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474